22:16
ГАРНІ УМОВИ ДЛЯ НАВЧАННЯ


Голова обласної державної адміністрації Андрій Путілов, у рамках робочої поїздки у Новотроїцький район,  24 липня завітав до Сиваської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням української мови та літератури.

У школі навчається 221 дитина та працює 26 педагогів, які у своїй роботі керуються принципом: безталанних дітей немає, кожній дитині можна дати щастя творення, кожного треба вивести в люди. Для цього у школі створені всі умови. 


«Для селищної школи - це гарні умови для навчання: оснащені комп’ютерні класи, сучасний кабінет фізики з мультимедійною дошкою, актова зала, хороша їдальня, затишні класні кімнати, комплекс для першокласників-шестирічок, спортзал та майстерні», -   підкреслив  Андрій Путілов. Та відзначив необхідність впровадження у навчальних закладах області, особливо з врахуванням процесу децентралізації,  енергоефективних заходів. 
Допомагає навчальному закладу місцеве агропідприємство «Світанок». Так, керівник ТОВ «Світанок» Сергій Максименко,  який завітав до школи,   повідомив, що агропідприємство, яке він очолює,  готове  безкоштовно надати продукти для харчування учнів 1-4 класів.

Переглядів: 317 | Додав: Viktus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar